Villa Pera, Baarn
Restauratie van Rijksmonumentale Villa “Pera” te Baarn. In samenwerking met Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het casco van deze negentiende eeuwse neoclassicistische villa is compleet gerestaureerd. De verloren authentieke stijlelementen, waaronder het antiek en de zwaar geornamenteerde dakkapellen en schoorstenen zijn terug gebracht. Voor de wandbespanning is gekozen voor een gegaufreerde linnen stof. Wij maken een gespannen wandbespanning op de originele, klassieke manier met gebruikmaking van linnen betengeling, graupapier en molton. Het uiteindelijke resultaat is een kamer met prachtige wanden en een geweldige akoestiek.
villa pera, baarn, HB Interiors, Helen Bakker Interieur
15531
page-template-default,page,page-id-15531,page-child,parent-pageid-15261,bridge-core-3.0.5,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Villa Pera, Baarn

Restauratie van Rijksmonumentale Villa “Pera” te Baarn. In samenwerking met Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het casco van deze negentiende eeuwse neoclassicistische villa is compleet gerestaureerd. De verloren authentieke stijlelementen, waaronder het antiek en de zwaar geornamenteerde dakkapellen en schoorstenen zijn terug gebracht. Voor de wandbespanning is gekozen voor een gegaufreerde linnen stof. Wij maken een gespannen wandbespanning op de originele, klassieke manier met gebruikmaking van linnen betengeling, graupapier en molton. Het uiteindelijke resultaat is een kamer met prachtige wanden en een geweldige akoestiek.